Olemme korkealaatuisten ruiskuvalutuotteiden sopimusvalmistaja.

Valmistamiamme tuotteita yhdistää korkeat visuaaliset tai tekniset laatuvaatimukset. Meiltä saat ruiskuvaletut tuotteet tarpeidesi mukaan nopeasti ja luotettavasti. Tarjoamme laadukkaita osia kilpailukykyiseen hintaan.

Ruiskuvalua (tai ruiskupuristusta) käytetään hyvin erilaisten muovituotteiden valmistuksessa, mm. elektroniikassa, autoissa, sähkötarvikkeissa, putkiosissa, urheiluvälineissä, lääkeinstrumenteissa ja kodinkoneissa. TK-Tiimillä on 40 vuoden kokemus muovialalta ja laaja asiantuntemus erilaisista materiaaleista ja muoteista, mikä takaa laadukkaat ja kestävät ruiskuvalutuotteet.

Pienet ja suuret sarjat nykyaikaisesti

Valmistamme omien tuotantotilojemme ruiskuvalukoneilla ja roboteilla tehokkaasti pienet ja suuret sarjat tuotteiden nollasarjoista massatuotantoon. Koska muovituotannon tarkkuusvaatimukset kasvavat jatkuvasti, koeajamme tuotteet tarkasti ja optimoimme prosessia, jotta valmistamamme tuotteet täyttävät tiukimmatkin kriteerit. Toimitamme asiakkaalle koeajoista ja cpk-ajoista raportit mittaustuloksineen.

Valmistuskapasiteetti

Asiakkaamme edustavat laajasti eri toimialoja ja heille valmistamme erilaisia tuotteita juuri heidän tarpeidensa ja asiakaskohtaisten vaatimustensa mukaisesti. Ruiskuvalutuotannossamme on 12 konetta (kapasiteetit 20 – 340 t) ja 3-komponenttikone (kapasiteetti 125 t). Ruiskuvalettujen kappaleiden kokoluokka on tyypillisesti muutamasta grammasta puoleen kiloon. Materiaaliosaamista meillä on laajasti teknisistä muoveista biopohjaisiin raaka-aineisiin.

Laatu- ja ympäristösertifikaatit ISO 9001 ja ISO 14001

TK-Tiimin toiminnan tavoitteena on huomioida asiakas kaikissa toiminnoissa toimittamalla vaatimustenmukaisia ja toimitusvarmoja laatutuotteita ympäristöystävällisesti ja kannattavasti. Sertifioitu toimintajärjestelmämme on rakennettu ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -standardien mukaisiksi ja se kattaa koko yrityksen toiminnot.

Ideasta tuotteeksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Ota yhteyttä