Ideasta tuotteeksi.

Muottivalmistus tapahtuu omassa muottitehtaassamme, josta löytyvät kaikki muottien valmistuksessa tarvittavat teknologiat. TK-Tiimi on korkealaatuinen muotti- ja muoviosaaja, joka on tunnettu laadustaan ja asiantuntijuudestaan.

Ruiskuvalumuotti on tuotekohtainen työkalu, jolla aikaansaadaan tuotteen fyysinen ulkomuoto. Valmistusmenetelmänä ruiskuvalu soveltuu erinomaisesti suurille valmistusmäärille ja lopputuotteille, joille on asetettu tarkat mitta- ja pinnanlaatuvaatimukset. Kokeneena muotinvalmistajana ja oman ruiskuvalutuotannon kautta meillä on erittäin hyvä ruiskuvalun tuntemus niin teorian kuin käytännön tasolta.

Muottiin kulminoituu moni muovituotteen valmistusprosessin tärkeistä vaiheista. Siksi muotin testaus tulee tehdä huolellisesti. Muotin toimivuus varmistetaan koeajoilla ja kuvaamalla ennen asiakkaalle toimittamista tai siirtämistä omaan muovituotantoomme.

”Ammattitaidolla valmistettu muotti kestää tuotannossa pitkään ja tuottaa siten lisäarvoa yritykselle.”

Muottien välitys

Pitkäaikaisten ja vakiintuneiden verkostojemme kautta on myös mahdollista saada edullisempia muottivaihtoehtoja Kiinasta avaimet käteen -periaatteella. Käytämme vaatimuksemme täyttäviä vakiotoimittajia.

Ideasta tuotteeksi.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Ota yhteyttä