Muovituotteiden palvelut kattavasti suunnittelusta jatkojalostukseen

TK-Tiimi tarjoaa asiantuntevaa palvelua tarvittuihin vaiheisiin tai tukee koko prosessin ajan aina tuotekehityksestä tuotteen valmistukseen ja jatkojalostukseen. Matka ideasta valmiiksi muovituotteeksi on monipolvinen. TK-Tiimi voi olla yrityksenne kumppani koko matkan tai vain tarvitsemanne etapit.

Olemme suunnitelleet palvelukokonaisuutemme toimimaan aina suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka, jotta asiakkaan ei tarvitse asioida useiden eri toimijoiden kanssa. 

Tuotekehitys ja tuotesuunnittelu

Suunnitteluvaiheessa tehdyt ratkaisut vaikuttavat koko tuotantoprosessiin. Esimerkiksi materiaali on yksi tärkeistä päätöksistä.

Lue lisää

Muottien suunnittelu ja valmistus

Toimiva, hyvin suunniteltu ja valmistettu ruiskuvalumuotti tarjoaa monia hyötyjä.

Lue lisää

Ruiskuvalutuotteiden valmistus

Vahva valmistuskapasiteettimme palvelee isoissa ja pienissä sarjoissa.

Lue lisää

Muovituotteiden jatkojalostus

Monipuoliset jatkojalostuspalvelut samasta paikasta.

Lue lisää

Muottien huolto, korjaus ja muutokset

Muottien säännöllinen huolto ja modernisointi pidentävät muotin elinkaarta.

Lue lisää

Koneistuspalvelut

Konepajamme palvelee yrityksiä myös alihankintatoimittajana.

Lue lisää

Perinteiset muovimateriaalit, uudet vaihtoehdot ja osaaminen 

Kattava osaamisemme perinteisissä muovimateriaaleissa, uusissa vaihtoehtoisissa materiaaleissa ja muovituotteiden valmistuksessa on käytettävissä tarpeen mukaan joko tiiviissä yhteistyössä yrityksen tuotekehityksen ja suunnittelijoiden kanssa osana tiimiä, ruiskuvalumuottien suunnittelussa ja valmistuksessa, vaativien muovituotteiden valmistuksessa ja jatkojalostuksessa (esim. maalaus, kokoonpano) tai valumuottien huollossa ja korjauksessa.

Hyödynnämme toiminnassamme useita erikoisosaajia, jolloin resurssit voidaan käyttää tehokkaasti kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

”Nykypäivänä pitää olla monipuolinen pärjätäkseen. TK-Tiimi kehittää jatkuvasti osaamistaan pysyäkseen suomalaisen muoviteollisuuden kärjessä.”